Image Alt

Plan je bezoek

ALLES VOOR JE BEZOEK AAN KLINGSPOOR

Slim naar KLINGSPOOR

Kom slim naar KLINGSPOOR! Onze belevingssite is gelegen in het prachtige Waasland, namelijk in Sint-Gillis-Waas. Je kan er eenvoudig op verschillende manieren geraken. Kom je van ver? We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Heb je zin in een sportiever uitje, dan kan je één van de prachtige fiets of wandelroutes nemen die langs KLINGSPOOR gelegen zijn.

Buitenstraat 7
9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas)

Onze buitensite is iedere dag te bezoeken! Ons belevingscentrum is iedere zondag van april t.e.m. oktober geopend tussen 14u en 17u. Onze suppoosten van Folkloregroep De Klomp ontvangen je graag! Kom gerust langs!

Met de auto

Komende van Antwerpen

  • Neem afslag 11-Kemzeke op de E34
  • Op de rotonde neem je de 2de afslag richting Hulst
  • Sla rechtsaf richting Klingestraat/Buitenstraat

Komende van Gent

  • Neem afslag 11-Kemzeke op de E34
  • Op de rotonde neem je de 4de afslag richting Hulst
  • Ga de volgende rotonde over
  • Sla rechtsaf richting Klingestraat/ Buitenstraat
Met de bus

Vlakbij KLINGSPOOR is er een halte van de lijn (Heidestraat, De Klinge), lijnen 21, 22, 23 en 27 brengen je tot daar.

Voor dienstregelingen: www.delijn.be

Met de fiets

KLINGSPOOR ligt tussen fietsknooppunt 80 (Waasland) en knooppunt 50 (Zeeuws-Vlaanderen), langsheen de oude spoorwegbedding Mechelen-Terneuzen. Dit is een fiets- en wandelpad dat je van Sint-Niklaas tot in Hulst brengt, of omgekeerd.


google map for websites

Café De Oude Statie

Even verpozen tussen alle ontdekkingstochten door? Dat kan in de onmiddelijke buurt! Bij Café De Oude Statie aan het vroegere stationsplein kan je terecht voor een verfrissend drankje of versnapering.

ADRES
Buitenstraat 7
9170 De Klinge 

OPENINGSUREN
Maandag 11:00 – 21:00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 11:00 – 21:00
Vrijdag 11:00 – 21:00
Zaterdag 11:00 – 21:00
Zondag 10:00 – 20:30

Beleven in de buurt van KLINGSPOOR

Logeer in de buurt van KLINGSPOOR

Vakantiehoeve Berckelaer
Vakantiehoeve Berckelaer

Vakantiehoeve Berckelaer in Sint-Gillis-Waas biedt een comfortabel verblijf voor groepen tot 32 personen. Deze 4-sterrenwoning ligt in het hart van de Waaslandse fruitteelt en is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes in de buurt. Natuurlijk mag een bezoek aan KLINGSPOOR ook niet ontbreken!

B&B Fruithof Tack
B&B Fruithof Tack

Ontwaak tussen de bloesems en de fruitbomen bij B&B Fruithof Tack. Deze gezellige B&B beschikt over luxueuze kamers met een smaakvol interieur, een dakterras met verwarmd zwembad en ligweide, een infra-rood cabine, … kortom: alles voor een top verblijf!

Vakantiewoning Fermate Meerdonk
Vakantiewoning Fermate Meerdonk

Midden in de Meerdonkse polders vind je vakantiewoning Fermate terug. Dit vakantiehuisje werd omgevormd tot twee ruime appartementen voor groepen tot 8 à 10 personen. Recent werd Fermate volledig gerenoveerd zodat alle nodige comfort voorzien is voor een zorgeloze vakantie!