Belevingscentrum KLINGSPOOR

KLINGSPOOR blaast 10 kaarsjes uit!

Hieperdepiep hoera! In 2023 viert KLINGSPOOR zijn tiende verjaardag! Op 5 juli 2013 werd de buitensite van KLINGSPOOR officieel ingehuldigd. Het aanwezige plein kreeg een hele make-over en sindsdien kan je er de 4 erfgoedthema’s ontdekken: spoor, natuur, klompen en grens.

Sinds 2013 is KLINGSPOOR blijven groeien, aan de buitensite werden nog heel wat elementen toegevoegd zoals de reconstructie van de Dodendraad, de bijenvriendelijke weide, een heulmachine en een zonnewijzer. Maar niet enkel de buitensite groeide verder, ondertussen werd er ook naarstig gewerkt aan het belevingscentrum dat op 30 maart 2019 de deuren opende.

10 jaar KLINGSPOOR, dat moet gevierd worden! Binnenkort kan je het volledige feestprogramma ontdekken via deze website.